oyayaaa!!

Posted: May 12, 2009 in Uncategorized

Assalamualaikum..

huhu.. aku saja je nak buat blog ni. sebab tengok budak2 lain buat blog, tiba2 rasa macam seronok je nak join sme. well, ni bukan la blog 1st aku kalau nak ikutkan. tapi malangnya blog aku yang sebelum ni dah tak dapat diselamatkan. huuu.. so aku pun buat la blog ni. sebelum ni aku pakai blogspot and kali ni aku pakai wordpress pula. aku rasa dua2 jenis ni pun de kelebihan tersendiri. walaupun aku tak pandai nak elaborate, tapi selaku orang yang sememangnya tak mahir dengan benda2 seperti ini, aku rasa ia agak membantu r. huhu. dah r. tengah kerja ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s