LI

Posted: May 19, 2009 in Uncategorized

LI..

LI= latihan industri@ praktikal.

hmm.. LI ni bukan la perkara yang aku sukakan sangat. sebab aku pun tengah menjalani LI sekarang ni, aku rasa LI ni sangat memenatkan. terpulang pada individu. tapi aku rasa siapa saja yang dapat satu tempat LI dengan aku mesti rasa benda yang sama. sebab aku ambil course IT, so kerja aku aku sepanjang masa adalah menghadap laptop. aku ni dahlah jenis orang yang tak reti nak duduk diam. tak pasal-pasal kena duduk kaku depan menda alah kejadah tu. adoi aiii… bayangkanlah betapa seksanya aku sepanjang masa ni. huaa.. tapi bersyukurlah. kalau takde LI ni, belum tentu aku ada duit nak bayar duit deposit+sewa rumah. haha.

rupa kawan aku masa LI..kantoi ni,mati la ku~ huhu

rupa kawan aku masa LI..kantoi ni,mati la ku~ huhu

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s