saat2 kurg keje..huhu

Posted: June 4, 2009 in Uncategorized

MySpaceYoohaaaaa!!!MySpace

dah agak lama aku tak masuk kat dalam ni. semuanya disebabkan oleh kebuzyan MySpace yang melanda secara tiba2 dan disertai dengan rasa malas MySpace yang sering kali menguasai jiwa. hahah. aku dah mula nak merepek. well, sebenarnya aku agak kekurangan kerja jika dibandingkan dengan kawan-kawan aku yang kat dalam office nih.

hahahh. tadi masa buat keje sikit, tiba2 ada akak yang baik ni bagi aku satu website nih. nak tau nama korang dalam bahasa jepun? tengok la kat sini. lepas dok merayap sat kat dalam website tu, ni la hasil yang aku dapat :

My authentic japanese name is 由貴 Yuki (meaningful value) 美晴 Miharu (beautiful clear sky).
Take your real japanese name generator! today!
Created with Rum and Monkey‘s

Yuki Miharu.. hmm.. bunyi dia agak sedap didengar. rasa seronok lakMySpace .well, nak buat macam mana kan. dah nama aku memang sedia sedap . terima jelah..(dlm atiMySpaceMySpace).

huhu. korang gi la main dengan mende alah tu. aku nak stop dulu ah..MySpace

(hakikat sebenar- aku ngah bosan nak mati nih..MySpaceMySpace)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s