kelmarin yang hangat..hahahaa~

Posted: June 22, 2009 in Uncategorized

kelmarin…sesuatu yang betul2 membengangkan dah terjadi. hangin satu badan wohh..aku pun tal tau macam mana mende alah macam tu boleh jadi. 1st time in my life menda ni jadi. tapi kan, bila teringat balik je terasa macam lucu jek. hahaha. dah bertahun2 aku naik bas, macam mana la boleh tersalah bas? haishh..mujur la bas tu berenti kat muar.. kalau la tiba2 ye jalan gi mana2 kan..naya je. huuh sekurang-kurangnya aku bersyukur la gak. masih lagi ada peluang nak balik kampung. setelah berbulan2 di perantauan kan. hahah. aku sendiri pun pelik. padahal ni bukan 1st time aku balik kampung. dah lebih kurang 2 taun aku dok kat melaka ni dowh. lucu…lucu.. dah tu, kena pulak waktu aku sunguh2 sengkek..cukup2 je tambang aku untuk balik hari tu, tiba2 jadi pulak perkara cani kan. mujur la ade insan yang baik budi sanggup nak tolong aku..segan gila aku ngan dia dowh.. tapi sekurang2nya ada la can dia nak rasa manggis rumah aku kan.hahah. rezeki dia la. kebetulan lak pagi semalam aku jumpa banyak buah manggis atas pokok tu. dapat la 1 guni beras seploh kilo. yang masak atas pokok tu aku serah je la kat adik aku. biau dia yang bantai abeskan. heheh.. pape pun, itu nak buat pengajaran kat aku kot. nak buat pape tengok2 dulu. jangan yakin sangat. hahah aku takkan lupa kot peristiwa 20 jun nih. betul2 sebulan lepas birthday aku. pertama kali aku amek masa yang sangat2 lama nak sampai umah. stat jalan jam 1.45tgh n sampai kat umah jam 8mlm. tak akan kulupa peristiwa bersejarah ni. kah3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s