kelegaan ?~…

Posted: June 25, 2009 in Uncategorized
hari ini.jam3.29.dalam office.ngah tade mood wat keje.bosan.kering tade air.maleh g toilet.hahhh...

well..hahaha..Dimaklumkan bahawa pembetangan latihan industri saya pada hari ini telah berjalan dengan sangat lancarnya. Kerana saya dapat berkata-kata dengan agak lancar. Haha. actually aku dah buat dengan agak ok kot aku rasa. Agak puas ati la. Kalau nak markah cukup makan tu boleh la. Oleh kerana LI ni hanya ada lulus atau gagal, maka dengan bahagianya diumumkan aku dah lulus. Tinggal hantar report sahaja. hahah. Suka2 je buat keputusan sendiri kan. hehe. Sebenarnya aku sudah kemengongan. Tak tahu la punca sebab musabab nya apa. mungkin sebab otak aku dah diperah kot tadi malam akibat membuat report sengal tuh. Semalam aku tidur lepas maghrib, jam 12 lebih siti kejut aku. aku pun bangun lah, dengan angan2 dapat siapkan report LI malam ni jugak. Tinggi sungguh angan-anganku itu. Walaupun takde la setinggi pangsapuri kat TTU ni, at least ada jugak la bermain-main sekitar(?) kepala aku ni. huhu. buat punya buat, tiba-tiba tengok jam kat laptop dah pukul4 lebih. Adeyh..Aku baru buat berapa page je ni. Dah la kena settlekan dalam bahasa Inggeris. Dengan bahasa Inggeris cap ayam kat otak aku ni, sedaya upaya jugak aku buat dengan harapan yang masih membara. Walaupun grammar aku agak ok, tang buat ayat nih memang aku fail. chettt.. Jangan la sape yang cek report aku ni geleng pale jek. nanti jadi teleng dah susah kang. haha. maap la wahai enchek,cik atau puan. huhu. sempat gak aku abehkan air kopi satu mug sme biskut marie Siti. Aku rasa biskut tu memang aku sorang je la yang bantai. Dak Siti ni tah dapat berapa keping jek. nanti agak2 dah kaya aku ganti la balik ek. hehe. dalam pukul 7.40 ak da start ngantuk da. last2 aku kemas jek barang2 n tidow. haishh.. punah harapan aku nak siapkan report. nak tak nak kena la sambung lain kali. adesh.. Hasil usaha aku sepanjang malam tadi, kepala aku kemengongan sampai sekarang. haha. Tapi aku sedang bahagia sekarang ni. Sebab dah lepas presentation, aku terasa macam LI ni pun dah abes. Sampai nak buat kerja pun dah tak terasa. Akibatnya aku tak buat pape pun hari ni. wakakaa. Tape2. Aku sudah kelegaan. Tiada lagi sakit kepala macam semalam. Tiada lagi…

Advertisements
Comments
  1. cikhuhu says:

    hai…
    baru memview blog anda..
    heh..LI da bis ke?
    keje mane?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s