:)

Posted: August 6, 2009 in Uncategorized

kelmarin aku balik kampung.  selamat sampai kat rumah, dan sekarang dah selamat sampai kat sini balik. sebelum balik tu aku singgah kat rumah aikacute89 dulu yang letaknya lebih jauh dari rumah aku. kira singgah jugak la tu. huhu. kt kluang xde lg kes h1n1. setakat yang aku tahu lah. then bila budak-budak yang berlonggok kat tepi tu nampak kami pakai face mask, masing-masing terus lari. haha. tak boleh bla. aku rasa nak gelak pulak. sedara oi. kami pakai ni sebab nak lindungi diri dari kalian. mana tahu ada virus apa2 ke yang kalian bawa. haha. adeyh. macam-macam la orang sekarang.

aku balik rumah. adik aku ambil kat sri medan, tiba-tiba terasa dia macam hensem pulak. haha. tak ada gamba dia pulak. kalau x boleh jugak masukkan kat sini. lepas tu, satu hari berlalu.

semalam, mak aku hantar aku balik. tunggu punya tunggu, bas tak sampai jugak. bosan dowh. dah kurang kerja, aku gi la amek gamba ngan mak aku. ni la hasil nya. nampak sangat betap tak cantiknya aku. dah la makin berisi. hohoh
Photo 0533

*terasa betapa tak bermotifnya post aku. akibat kebosanan di hari cuti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s