FiNaL-Jz ArOuNd Da cOrNeR

Posted: October 29, 2009 in Uncategorized

jadual aint

Ni jAdUaL eXaM FiNaL AkU


haaahh..final exam akan bermula next week. cepat betul masa berlalu. tahu-tahu dah kna jawab soalan final. dan, macam tahun-tahun sudah, aku tak terasa ada belajar apa-apa sepanjang sem ni. cuma bezanya, sem ni lebih teruk lah.
nak exam ni, macam-macam persediaan kena buat. terutamanya budak yang spesies study last minute macam aku ni. kalau cepat pick up, sekali baca terus simpan dalam otak lain la cerita. ni sekali baca note, cam kena tembak ngan m16. aku rasa senjata yang lebih hebat dari tu kot. ilmu masuk terus tembus sebelah. tak sempat simpan langsung, terus je keluar. ni bukan cerita matrix weh,boleh slow-slow motion lagi. kalau cam tu aku tak kisah. tapi tunggu lepas exam la baru segala ilmu tu hilang.huhu
cakap pasal exam, teringat pula aku kena sediakan jadual kerja. as a part timer, aku kena la bekerja bersngguh-sungguh untuk dapatkan duit. haha. kalau tak buat jadual, silap hari bulan nama aku boleh naik lagi sekali kat HR. selaku pekerja yang tak rajin, aku terasa malas nak buat2 jadual nih. leceh. nanti la baru fikir nak arrange jadual macam mana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s