dukacita

Posted: October 12, 2010 in Uncategorized

saya sedang berdukacita. duduk di dewan siber pun dukacita. duduk rumah apatah lagi. saya cuma nak online je. tapi ada je yang saya tak puas hati. kat rumah, tenet lembab nak mati. rasanya saya boleh mati kejap tunggu ye buka homepage. lepas tu,banyak website yang saya tak buleh masuk. maklumlah, internet k0lej kediaman. block sana,block sinu. itu tak buleh, ini tak buleh.  roadblock pun tade payah ini macam. justeru, di pagi yang permai ini saya membawa diri ke dewan siber. hatta takde kelas,sanggup saya bangun pagi-pagi mandi, gosok gigi untuk kejar bas ke kampus tau. waktu ada kelas pun saya tak bangun ini macam (nampak sangat buwok pangai..hahah). dan di sinilah saya berada saat ini. tapi, sekali lagi saya berdukacita. saya harap dapatlah memuat turun video lagu-lagu kegemaran saya. malangnya, saya rasa duduk sini sampai nanti petang baru berjaya download satu. sedih. tapi redha aje la. mungkin ada hikmah yang lain kan? sesuatu yang kita tak nampak mungkin. yang jelas, lantaran tak berjaya download saya terasa nak ngadu kat blog yang dah bertahun saya tak usik ni. kasihan ia diabaikan. pasti ia berdukacita kan. haha. tak apa. kini saya kembali. untuk merepek tentang perkara yang tak penting. sekian. bertemu  kembali di lain kali. daa~~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s