Jawatan Kosong!!

Posted: December 11, 2010 in Uncategorized

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semoga semua di dalam keadaan yang baik – baik belaka. Insya Allah. Adapun, seperti biasa aku tak punya idea untuk mengisi serta memperbaharui isi kandung blog ini. tapi sayanglah pulak rasa kalau biau je tak terusik. Macam tak dipedulikan je belog nih. Sian la ia. Heheh.
Apa nak kata yer. Takde kot. Aku menaip je pun. Lagipun nak bercakap ngan sape je pepagi buta gini. Semua pun dah tidur. Aku tak boleh tidur. Maka online la aku kala ini. Kalau nak kata aku syok sangat online sampai tak tidur pun boleh terima kot. Har3. Sebenarnya nak sambung baca One Piece ni. selalu je tertinggal latest series. Gua busy beb. Heh. Dulu selalu baca kat Onemanga. Sekarang dapat kat mangareader pun jadi la. Ok apa. Asal boleh jalan sudah. Heheh.
Aku memang gila komik. Bukan komik je. Novel, buku cerita, majalah(sume jenis-Mastika,kreko,arena,,n bla3),manga..semualah. Katalog pun aku bantai ngadap sekali. Asalkan ada gambar dan tulisan serta menarik. Aku ingat lagi, zaman kecik-kecik dulu selalu kena hamun ngan mak aku. Sebab selalu tak siap buat kerja gara-gara menda alah ni. Tengah dok nyapu rumah ni, jumpa lak buku cerita tengah jalan. kat situ jugaklah aku letak penyapu n dok bace mende tuh. Gila tak buruk perangai. Aku rasa sampai sekarang pun sikap ni tak dapat kikis lagi. Cuma dah kurang sikit la. Sikit je. Aih..susah la nak jadi bini orang cenggini. Sape nak jadi laki aku?! Sini! Sini! Heh.
Tengok! Asal cerita je masuk bab lain. Asal bab je masuk cerita lain.Eh..boleh ke gitu? Aku pun tak paham da..Ukeh2. Mau sambung baca citer.Hee~

Note:   Entri sangat-sangat tiada kaitan dengan tajuk. Siapa yang kata ada tu aku ta tau le. Antara dia tak sehat atau gelong. Aihh..

Advertisements
Comments
  1. cik tom says:

    wah cik tom pun suka bc komik tp manual bukan online…heheh…tajuk mmg lgsg xde kaitan dgn n3…kesian kalo sesiap cr keyword ni..hehe

  2. enna says:

    haha..org bce online sbb da xmmpu bli mnual..
    nnty bajet lari2..
    tjuk tu xdpt dslmatkn dh..xde idea pnye psl..bntai le tajuk ape pn..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s