jiwa kacau

Posted: March 5, 2011 in Uncategorized

Assalamualaikum
Jam 1.23am waktu aku start menaip entri ini. Aku tak ada idea even hati berkeras untuk meluahkan sesuatu. Sungguh tak ada idea. Rasa otak aku dah beku coz lama sangat nak membaca. Ni kalau tiba-tiba kena ambil exam BM balik tuk UPSR confirm aku fail. Keh3.
Entahlah kan. Terasa emosi aku ni tengah sangat-sangat complicated. Sama semacam otak aku. Heheh. Tapi yang pasti tak ada yang menerujakan. Oh, btw I’m actually really happy coz my problem with my dearest was solved. Totally happy. :B
Selain dari itu tiada yang menarik. Banyak yang menyedihkan ada la. Seorang demi seorang yang aku sayang bakal meninggalkan aku. Sob2. T.T Bukan meninggalkan dunia okeh! Jangan salah pike! Insya Allah panjang umur mereka. Mereka just pergi jauh je. Bukan ke mana pun. Guyz, hope we’ll keep in touch kay. Don’t ever try to forget me or I’ll sepak terajang both of you. Beware! Haha. Lepas ni tak ada lagi la tempat aku nak menggedik. Aihh. Bukan semua orang boleh wat kita selesa nak jadi gedik tw. Urghh. Mesti bosan lepas nih. Tempat nak cuci mata pun dah kurang. Hahah. Bertambah kesedihan aku. Huarghh!!
Tengok. Kan dah kata awal-awal emosi aku tak stabil. Kejap gelak kejap jerit, nangeh. Gilo.
Tiba-tiba aku teringat sesuatu. Tapi next time la aku cerita (kalau ingat la). Lets move on dude!! Lets laugh even we’re sad, smile even feel bad and become crazy together-gether. Hoyeahhh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s