tett~

Posted: May 9, 2011 in Uncategorized

Assalamuaklaikum~
Sudah terlalu-lalu lama tak meninggalkan jejak di sini. Sedikit ke’busy’an ditokok tambah dengan kemalasan serta ketiadaan idea. Aku menjadikan segalanya alasan untuk tidak mencurah rasa di sini.Abaikan semua itu. Adapun dalam jangkamasa yang lama ni (nak masuk 3 bulan ni), dah terlalu macam-macam perkara yang terjadik di keliling aku.
Kerja? Mestilah banyak yang tak best kalau dah nama kerja. haha. Manelah. Kerja aku best sebab aku suka dengan kerja ni even aku tak suka berdepan dengan orang. Tak kisahlah. Aku tak tahulah kenapa kan, aku rasa suasana dah tak sama macam dulu. Masing-masing semakin menjadi lain. Tak seseronok dulu. Hilang sudah bayangan keluarga yang aku pernah nampak dulu. Entah kenapa lah kan? Macam-macam masalah mula timbul. Satu demi satu. Baik dari luar mahupun dalam. Tapi still ada lagi perkara yang best kat sini. Perkara yang menarik (heheh..excited), gila-gila dan yang tak disangka-sangka langsung ( *blush). Uihh..macam-macam sangatlah. huuu
Rumah lak, entahlah. Kalau dulu aku sanggup balik rumah lewat gila, keluar lewat2 malam sebab tak nak ngadap rumah nih. Sekarang, aku dah tak tahu nak buat apa pulak dah. Tunggu masa jelah kot. Lantak dia lah.
BTW, nak tahu tak..hari tu pergi Jusco lama. Jumpa satu patung HEDGEHOG  yang sangat sangat sangat  chumell. Gila gaban punya comel. Perfect sangat. Tak pernah aku gila gaban punya gila kat toys macam ni. Seriously aku nak patung tu. Sungguh-sungguh aku dah jatuh hati, cair gila bukan takat gaban, ultraman taro sekali dah kat patung tuh. Aku nak sangat. Nak jugak mintak kat sape2, dia ke, tapi… Cist, aku masih punya ego maa..haha.. Tunggu gaji lak, tak tahu pulak mampu tak. Tak apalah. Tengok la kalau ada rezeki kan. huuu. Aku SUKA GILA sama ia. Cair mak, nyahh~~

Tak dulik,apa sekali pun yang terjadik,,andai punya rezkiku, pasti ia akan menjadi milikku jua!!keh3..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s