ke3

Posted: July 27, 2011 in Uncategorized

Assalamualikum guys.
It’s been a long~~~ time since the last entry posted here. Dah lebih setengah tahun aku tak masuk sini beb. Kalau rumah memang dah bersawang-sawang semak samun lah senang kata. Even aku rasa tak ramai yang tahu kewujudan blog nih. Who cares, right??
Ikutkan, aku memang dah tak tahu nak isi menatang apa dalam ni. Dah berbulan tak asah otak. Sekarang dah berkarat gila gaban. Siap ada kulat kulat cendawan sekali tau. Lagipun, sekarang ni segala benda pun dah berubah. Kawan-kawan, suasana, n even aku pun dah tak macam dulu. Ada yang makin matang, makin baik,makin maju(?) pun ada. Tak kurang yang makin macam budak, buwok pangai, bajet bagus. Aku pun lebih kurang la kalau ikutkan. Yang buruk tak brkurang, yang baik pun tak bertambah. Yang aku pasti, makin ramai orang aku jumpa, makin pelik perangai aku jadi. Haahaha.
Soal hati dan perasaan? Biarlah. Semua tu bukan urusan aku. Biarlah Dia yang tentukan segala. Yang datang kita terima. Tak ada yang nak, kawan-kawan,keluarga ada. Nak risau apa kan. Jodoh ajal maut kat tangan Tuhan. Tak ada jodoh, tunggu maut jelah kan. Huhu.
Apa pun, buat masa ni aku bersyukur sangat dengan apa yang aku ada. Family ngan kawan-kawan yang ada. mereka dan dia sentiasa datang bila aku terasa jauh. Aku bersyukur yang teramat sangat. Even ada je yang aku tak puas hati, sabar jelah kan. Kita manusia biasa. Buat apa-apa step by step lah kn. Aku pun bukan tak banyak kekurangan. Siapa yang boleh terima aku apa adanya, trimas byk2..vous aimez

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s